Verhalen van onze collega's

Anneke

Manager Bedrijfscontinuïteit en Ontwikkeling
"Ik geef mijn teamleden de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen. Dan voelen zij zich krachtig en zetten ze hun expertise optimaal in."

Arnoud

Technisch Test Specialist
"Testen is echt een vak. Dit doen wij binnen het CJIB zeer vooruitstrevend en ambitieus. Je moet er gedreven, analytisch en nieuwsgierig voor zijn. "

Ivo

Manager Strategisch Beleid
" Samenwerken betekent elkaar versterken. Daarom bestaat ons team uit ervaren mensen én nieuwe collega’s met een frisse blik. Schouder aan schouder werken we aan de strategische opgaven van het CJIB. "

Noor

Juridisch beleidsadviseur
"Beleid en uitvoering komen mooi samen in mijn werk. Met deskundigen uit de strafrechtketen werken we aan actuele, maatschappelijke vraagstukken. Mijn juridische achtergrond komt hierbij goed van pas."

Pablo

Klantenservice medewerker
"In mijn contact met de burger wissel ik chat en telefonie met elkaar af. De variatie in mijn werkzaamheden én de mogelijkheid om vanuit huis te werken vind ik ideaal."

Sara

IT-Projectleider Incasso
"Ik houd overzicht, ben flexibel en zet in op goede communicatie. Zo breng ik IT en de business met elkaar in verbinding. Dat maakt mijn werk dynamisch en uitdagend. "