Bedrijfsvoering: we maken het mogelijk

De afdeling Bedrijfsvoering is de verbindende schakel tussen alle verschillende organisatieonderdelen. Hierin profileren we ons als ondersteunende samenwerkingspartner van het primaire proces. We luisteren, tonen inlevingsvermogen, adviseren en implementeren. Doelmatigheid en rechtmatigheid gaan bij ons hand in hand. Wat we doen moet zinvol zijn, met oog voor Rijksprocedures en -voorschriften. 

Ons motto ‘kom verder’ kenmerkt de afdeling Bedrijfsvoering; het staat symbool voor onze betrokken en dienstverlenende houding. We ontzorgen collega’s en afdelingen. We denken mee, organiseren en helpen bij vraagstukken op te lossen. Met ons werk scheppen we de voorwaarden – mensen en middelen – om de primaire processen optimaal te laten functioneren. Met oog voor de mens én de samenleving.

Bedrijfsvoering groeit mee met de organisatie

De afdeling Bedrijfsvoering helpt het CJIB zaken zoals de inkoop, huisvesting en facilitaire zaken goed te organiseren. Zodat onze collega’s zich kunnen focussen op de kerntaken van het CJIB. Door de vele taken van het CJIB, zijn er ook binnen bedrijfsvoering verschillende expertises ontstaan. Denk aan Communicatie en HR, maar ook aan Integrale Beveiliging, Control, Audit en Privacy. Daarmee bieden we de organisatie efficiënte ondersteuning en voorzien we het Ministerie van Justitie en Veiligheid van transparante en relevante managementinformatie. Nog steeds blijft ons takenpakket meegroeien met die van de organisatie, waardoor ons werk steeds veelzijdiger wordt.

De veranderende samenleving vraagt om transparantie

Door de dynamiek in de samenleving en de behoefte aan een transparante bedrijfsvoering neemt de complexiteit van ons werk toe. Het verantwoorden van uitgaven en ons houden aan Rijksprocedures en -voorschriften zijn hier voorbeelden van. Daarnaast vinden we het niet alleen belangrijk om ons te verantwoorden aan onze opdrachtgevers, maar ook om aan de samenleving te vertellen wat en waarom we bepaalde dingen doen.    

Dit is een relatief nieuwe beweging en bedrijfsvoering zit in het hart van deze verandering. Als afdeling hebben we een belangrijke taak in het vergroten van ons lerend vermogen van de organisatie. Denk aan de inzet op leiderschap, continu opleiden van collega’s en hen betrekken bij de strategische koers van het CJIB en de kernwaarden.

Ruimte voor ambitie

De inzet op competenties en ambitie kenmerkt je loopbaan, ook bij het CJIB. Wij ondersteunen en faciliteren dat. We stimuleren onze collega’s om hun talent in te zetten voor een optimaal resultaat. Jouw persoonlijke ambitie koppelen we aan het loopbaanpad dat jij voor ogen hebt en we kunnen je helpen deze uit te stippelen. Onze wens is om talenten tot bloei te laten komen bij een boeiende organisatie. 

Vacatures

Business Consultant Executie

Leeuwarden
WO
32-36
€4.691 - €6.907 (schaal 12)
Vast dienstverband
Bedrijfsvoering

Adviseren op strategisch niveau over grote veranderopgaven van het CJIB. Dit  is dé kerntaak van deze functie. Met jouw denkkracht, visie, netwerk (in- en extern) én adviesvaardigheden ben je een belangrijke partner voor directie, strategisch management én externe partijen van het CJIB.

Adviseur Operationeel Risicomanagement (ORM)

Leeuwarden
HBO
36
€3.404 - €5.389 (schaal 10)
Vast dienstverband
Bedrijfsvoering

Jij bent klaar voor een veelzijdige functie waarin het adviseren over het omgaan met risico’s, bijpassende beheersing en doorontwikkeling van processen samen komen. Jij bent een verbinder die goed kan samenwerken en met jouw inzicht en overtuigingskracht breng jij het CJIB een stap verder op het gebied van operationeel risicomanagement. 

Interne Auditor

Leeuwarden
WO
32
€4.024 - €6.110 (schaal 11)/€4.691 - €6.907 (schaal 12)
Vast dienstverband
Bedrijfsvoering

Wil jij deel uitmaken van ons zelfsturend team waarbij je een waardevolle bijdrage gaat leveren aan risicobeheersing en procesverbetering? Samen streven we naar nog meer efficiëntie! Doe mee en maak het verschil binnen een uitdagende omgeving.