Bedrijfsvoering: we maken het mogelijk

De afdeling Bedrijfsvoering is de verbindende schakel tussen alle verschillende organisatieonderdelen. Hierin profileren we ons als ondersteunende samenwerkingspartner van het primaire proces. We luisteren, tonen inlevingsvermogen, adviseren en implementeren. Doelmatigheid en rechtmatigheid gaan bij ons hand in hand. Wat we doen moet zinvol zijn, met oog voor Rijksprocedures en -voorschriften. 

Ons motto ‘kom verder’ kenmerkt de afdeling Bedrijfsvoering; het staat symbool voor onze betrokken en dienstverlenende houding. We ontzorgen collega’s en afdelingen. We denken mee, organiseren en helpen bij vraagstukken op te lossen. Met ons werk scheppen we de voorwaarden – mensen en middelen – om de primaire processen optimaal te laten functioneren. Met oog voor de mens én de samenleving.

Bedrijfsvoering groeit mee met de organisatie

De afdeling Bedrijfsvoering helpt het CJIB zaken zoals de inkoop, huisvesting en facilitaire zaken goed te organiseren. Zodat onze collega’s zich kunnen focussen op de kerntaken van het CJIB. Door de vele taken van het CJIB, zijn er ook binnen bedrijfsvoering verschillende expertises ontstaan. Denk aan Communicatie en HR, maar ook aan Integrale Beveiliging, Control, Audit en Privacy. Daarmee bieden we de organisatie efficiënte ondersteuning en voorzien we het Ministerie van Justitie en Veiligheid van transparante en relevante managementinformatie. Nog steeds blijft ons takenpakket meegroeien met die van de organisatie, waardoor ons werk steeds veelzijdiger wordt.

De veranderende samenleving vraagt om transparantie

Door de dynamiek in de samenleving en de behoefte aan een transparante bedrijfsvoering neemt de complexiteit van ons werk toe. Het verantwoorden van uitgaven en ons houden aan Rijksprocedures en -voorschriften zijn hier voorbeelden van. Daarnaast vinden we het niet alleen belangrijk om ons te verantwoorden aan onze opdrachtgevers, maar ook om aan de samenleving te vertellen wat en waarom we bepaalde dingen doen.    

Dit is een relatief nieuwe beweging en bedrijfsvoering zit in het hart van deze verandering. Als afdeling hebben we een belangrijke taak in het vergroten van ons lerend vermogen van de organisatie. Denk aan de inzet op leiderschap, continu opleiden van collega’s en hen betrekken bij de strategische koers van het CJIB en de kernwaarden.

Ruimte voor ambitie

De inzet op competenties en ambitie kenmerkt je loopbaan, ook bij het CJIB. Wij ondersteunen en faciliteren dat. We stimuleren onze collega’s om hun talent in te zetten voor een optimaal resultaat. Jouw persoonlijke ambitie koppelen we aan het loopbaanpad dat jij voor ogen hebt en we kunnen je helpen deze uit te stippelen. Onze wens is om talenten tot bloei te laten komen bij een boeiende organisatie. 

Vacatures

Business Architect Proces en Informatie

Leeuwarden
WO
32-36
€4.214 - €6.227 (schaal 12)
Vast dienstverband
Bedrijfsvoering

Als ervaren Business Architect krijg je de kans om mee te denken over de inrichting van processen en informatievoorziening voor het CJIB. In deze functie bouw je bruggen tussen bedrijfsstrategieën en technologische oplossingen en ga je strategische uitdagingen aan. Dit is jouw kans om een verschil te maken in de executieketen!

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Leeuwarden
HBO
32-36
€3.119 - €4.374 (schaal 9)
Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
Bedrijfsvoering

Vitale en betrokken medewerkers. Iets waar jij je als Adviseur Arbeid & Gezondheid hard voor maakt. Doordat Arbeid & Gezondheid binnen het CJIB in ontwikkeling is, biedt deze rol jou als expert op het gebied van arbeid en gezondheid volop kansen en uitdagingen!

Beveiligingscoördinator

Leeuwarden
WO
32-36
€4.688 - €6989 (schaal 13)
Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
Inspectie / Toezicht

Integrale beveiliging! Jij zorgt dat er voldoende aandacht voor is. De samenleving beweegt en de taken veranderen. Met jouw kennis weet jij als geen ander hoe belangrijk de balans tussen veiligheid en werkbaarheid is.